Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Artikelen en persberichten

Voor pers en geïnteresseerden publiceert Remia op deze pagina artikelen m.b.t. ontwikkelingen om en rond het bedrijf Remia.

 • Remia neemt oliën en vetten Belgische Wouters over

  Sauzenfabrikant Remia heeft de oliën- en vettenactiviteit van Wouters uit het Belgische Lokeren overgenomen. Voor Remia past de overname perfect in haar strategie om de komende jaren zowel autonoom als door overnames te groeien.
  Publicatiedatum: maandag 03 mei 2021

 • Kameleonschool krijgt rondleiding bij Remia

  De Historische Vereniging Den Dolder organiseert jaarlijks een tentoonstelling waarbij de geschiedenis van Den Dolder centraal staat. Dit jaar wordt er stil gestaan bij het rijke fabrieksverleden van Den Dolder, waarbij basisschoolkinderen van de Kameleon een kijkje mochten nemen in de Remia-fabriek.
  Publicatiedatum: vrijdag 01 november 2019

 • Remia voortaan 100% Klimaatneutraal

  Remia heeft er hard aan gewerkt om 100% klimaatneutraal te kunnen produceren.
  Publicatiedatum: maandag 03 juli 2017

 • Remia onderneemt tegen kanker als KWF Zakenvriend

  Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur……en dus veel te veel. Daarom komt Remia C.V. als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.
  Publicatiedatum: vrijdag 13 februari 2015

 • Remia koopt Yil’driz

  Den Dolder, 1 februari 2015 - Yillys Food Concepts B.V., het bedrijf achter merknaam Yil’driz, is vanaf1 februari 2015 in handen van Remia. Ondernemer Bram Muilwijk heeft zijn bedrijf verkocht om zich volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van nieuwe voedingsconcepten.
  Publicatiedatum: maandag 02 februari 2015

 • Stallone en Kooijman zij aan zij in commercial Remia

  De Amerikaanse actieheld Sylvester Stallone (Rocky, The Expendables) en acteur Jan Kooijman (Verliefd op Ibiza, Hartenstraat) spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-reclame van Remia. Het motto van de Hollywoodfilm in miniformaat is ‘act like a man, eat like a man’.
  Publicatiedatum: maandag 05 mei 2014

 • Minister Schippers bezoekt Remia-fabriek in het kader van verbetering productsamenstelling

  Den Dolder, 6 maart 2014 - In het kader van het nationaal Akkoord Verbetering Productsamenstelling bracht minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) vandaag een bezoek aan de fabriek van Remia in Den Dolder. Doel van het bezoek was om de minister in de praktijk te laten zien op welke manier bedrijven werken aan de reductie van zout, verzadigd vet en calorieën in producten.
  Publicatiedatum: vrijdag 07 maart 2014

 • Team Hawaï geeft gratis luchtbedden weg in Scheveningen

  In het kader van de VoteFeestsaus campagne, heeft Team Hawaï op 15 juli Hawaï luchtbedden weggegeven op het strand van Scheveningen. Deze actie was bedoeld om stemmen te werven voor Feestsaus Hawaï.
  Publicatiedatum: maandag 15 juli 2013

 • Remia wint Frank Hauwert Trofee 2013

  De Customer Service afdeling van Remia is tijdens het Exportbinnendienst Event 2013 op 20 juni onderscheiden met de Frank Hauwert Trofee 2013.
  Publicatiedatum: maandag 24 juni 2013

 • Stem op de lekkerste Remia Feestsaus!

  De Remia Feestsauzen zijn vernieuwd! De nieuwe knijptubes van de Feestsauzen hebben nu 50ml meer inhoud en knijpen beter. De nieuwe Feestsauzen hebben nu ook een handige nieuwe dop. Daarom kiest Nederland deze zomer de lekkerste Remia Feestsaus!
  Publicatiedatum: woensdag 29 mei 2013

 • Churandy loopt nieuw wereldrecord voor Remia

  Churandy Martina speelt samen met zijn estafetteteam de hoofdrol in de commercial van de nieuwe Remia Saus voor Ovenschotel. De snelste en meest positieve Nederlander van het afgelopen sportseizoen demonstreert hoe snel je een complete ovenschotel kunt bereiden. Nadat Churandy Martina eerst in de keuken op geheel eigen wijze een ovenschotel klaarmaakt, laat de commercial ook zien dat het nog sneller kan! Het estafetteteam loopt in het stadion zelfs een wereldrecord terwijl ze de Remia Ovenschotel bereiden.
  Publicatiedatum: dinsdag 15 januari 2013

 • Nieuw van Remia: Tosti Quick

  Remia heeft iets nieuws: Tosti Quick. Een handige kant- en klare saus waarmee je van een boterham in een handomdraai een heerlijke tosti of pizza kunt maken.
  Publicatiedatum: woensdag 12 september 2012

 • Remia strijkt neer in achtertuin Afrojack!

  Grammy award winner Afrojack zal de hoofdrol gaan vervullen in een nieuwe TV commercial van sauzen merk Remia. Deze zal vanaf woensdag 16 mei worden uitgezonden op de Nederlandse TV.
  Publicatiedatum: dinsdag 15 mei 2012

 • Remia koopt sauzenbusiness van Van Dijk

  Remia heeft de sauzenactiviteiten van Van Dijk uit Lopik overgenomen. Van Dijk is onderdeel van EFS Group BV en heeft in 2010 een omzet gerealiseerd van circa 50 miljoen euro met 108 medewerkers.
  Publicatiedatum: woensdag 03 augustus 2011

 • Remia koopt De Marne mosterd

  Sauzenfabrikant Remia heeft per 30 april 2010 De Marne's Fabrieken BV uit Groningen overgenomen van Gyma uit Frankrijk. 'Met een marktaandeel van 50% heeft De Marne in Nederland een leidende positie in mosterd', aldus Algemeen Directeur Karel de Rooij van Remia. 'We zijn heel blij dat we het authentieke merk De Marne hebben kunnen kopen.' De Marne's mosterdfabriek in Groningen blijft open.
  Publicatiedatum: vrijdag 30 april 2010