Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Churandy loopt nieuw wereldrecord voor Remia

Publicatiedatum: dinsdag 15 januari 2013

Churandy Martina Churandy Martina speelt samen met zijn estafetteteam de hoofdrol in de commercial van de nieuwe Remia Saus voor Ovenschotel.

De snelste en meest positieve Nederlander van het afgelopen sportseizoen demonstreert hoe snel je een complete ovenschotel kunt bereiden.

Nadat Churandy Martina eerst in de keuken op geheel eigen wijze een ovenschotel klaarmaakt, laat de commercial ook zien dat het nog sneller kan! Het estafetteteam loopt in het stadion zelfs een wereldrecord terwijl ze de Remia Ovenschotel bereiden.

Remia biedt als eerste merk een kant en klare saus om een complete ovenmaaltijd op tafel te zetten met slechts 5 minuten voorbereidingstijd. De Remia Saus voor Ovenschotel is een kant en klare saus waarmee je eenvoudig een gezonde en lekkere ovenschotel klaarmaakt. Doe alle ingrediënten (pasta/aardappelen, verse groenten en voorgesneden vleesreepjes) in een ovenschaal. Verspreid de saus hier overheen en bestrooi het geheel met geraspte kaas. Na 40 minuten in de oven heb je een heerlijke ovenschotel!

Het assortiment bestaat onder andere uit twee verschillende sauzen voor een aardappel ovenschotel: Ham-Kaas en Kaas-Ui. Beide smaken zijn populair binnen maaltijden en zijn heerlijk in combinatie met aardappelen. Naast de aardappel varianten, bereid je met de Remia Saus voor Pasta ovenschotel een heerlijke ovenschotel met pasta. Zowel met de Romige Tomaat als de Tomaat-Champignon kun je met penne pasta een ‘ovenheerlijke’ ovenschotel bereiden.

Met Remia is het altijd een feest en dat heeft Remia de afgelopen jaren benadrukt met het gebruik van bekende artiesten, entertainers en celebrities. Door innovatieve introducties en opvallende campagnes speelt Remia als A-merk fabrikant sinds jaar en dag een vooraanstaande rol in de sauzenbranche. De Remia Saus voor Ovenschotel is nu al verkrijgbaar in de supermarkt!

Bekijk de commercial op Youtube

Commercial