Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Stallone en Kooijman zij aan zij in commercial Remia

Publicatiedatum: maandag 05 mei 2014

De Amerikaanse actieheld Sylvester Stallone (Rocky, The Expendables) en acteur Jan Kooijman (Verliefd op Ibiza, Hartenstraat) spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-reclame van Remia. Het motto van de Hollywoodfilm in miniformaat is ‘act like a man, eat like a man’.

Stoere man

Om het nieuwe assortiment Real American BBQ Sauces te promoten, zocht sauzenfabrikant Remia naar een Amerikaanse stoere man. “Al snel kwamen we uit bij Sylvester Stallone”, aldus Marketing Manager Marcos Garcia. “Stallone speelt zelden in commercials, maar het script sprak hem gelukkig direct aan.” De keuze voor zijn tegenspeler viel op acteur/presentator Jan Kooijman. In april vloog Kooijman met een team van reclamebureau McCANN naar Los Angeles om opnames te maken op de set waar eerder de film Django Unchained werd opgenomen.

Hollywood

In de commercial van een minuut zien we hoe acteur Jan Kooijman het wil gaan maken in Amerika. De commercial is vanaf 6 mei te zien bij RTL en is het begin van een campagne die uitgebreid zal worden met online, outdoor en print. Samen met Sylvester Stallone acteert Jan Kooijman tegen het Hollywood decor van een actiefilm. Tijdens de BBQ lunch op de filmset eet Kooijman een spiesje champignons. Stallone grijpt hem bij de arm en leidt de beduusde Kooijman door een spectaculaire gevechtscène. Terwijl Kooijman dekking zoekt bij Stallone, bijt deze hem toe dat als Kooijman zich wil gedragen als een man, hij ook zal moeten eten als een man. Niet alleen een groentespies, maar ook stukken vlees van de grill; mét de BBQ sauzen van Remia.

Amerikaanse BBQ sauzen

Remia is een specialist op het gebied van innovatieve introducties. In de commercial wordt een range van zes Real American BBQ Sauces gepresenteerd. De sauzen bevatten typisch Amerikaanse smaken die uniek zijn op de Nederlandse markt. Met de stoere flessen met een inhoud van 450 ml richt Remia zich in het bijzonder op ‘échte mannen’ met een voorliefde voor lekkere stukken BBQ vlees. De flessen dragen namen als Black Jack (Smokey BBQ), Big Chief (Grill & Steak) en Wild Bill (American Garlic).

Remia

Remia is een van de bekendste sausmerken in Nederland. Het gelijknamige bedrijf produceert sauzen, margarines en vetten voor consumenten, horeca en industriële afnemers. Remia telt ruim 400 werknemers en exporteert vanuit Den Dolder naar meer dan 90 landen. Remia werkte eerder samen met Gerard Joling, Herman den Blijker, Churandy Martina en Afrojack.