Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Remia strijkt neer in achtertuin Afrojack!

Publicatiedatum: dinsdag 15 mei 2012

Remia in de achtertuin van Afrojack in SpijkenisseGrammy award winner Afrojack zal de hoofdrol gaan vervullen in een nieuwe TV commercial van sauzen merk Remia. Deze zal vanaf woensdag 16 mei worden uitgezonden op de Nederlandse TV.

In de nieuwe Remia commercial stapt de kijker kort in het leven van Nederlands hottest DJ van dit moment. Je ziet Afrojack feesten, in snelle auto´s rijden, in zijn privévliegtuig . en – hoe kan het ook anders – omgeven door feestende mensen. Na een week hard werken in Las Vegas komt hij thuis. De commercial speelt zich af in zijn eigen huis in Spijkenisse, waar hij wordt opgevangen door zijn eigen moeder. De BBQ staat al aan. In de tuin zitten zijn maten (vrienden van vroeger en nu) al klaar. Het gaat om de internationale top DJ’s en artiesten: Quintino,  Bobby Burns, de mannen van Shermanology én zijn grote liefde, oma ! Met Remia maakt Afrojack het ook thuis tot een heerlijk feest.

Deze commercial is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Afrojack blijkt namelijk een liefhebber van Remia.

“Wij vonden dit een unieke ontdekking. Een internationale ster die zoveel van Remia blijkt te houden, dat supporten wij graag”, aldus Martijn Sonneveldt, Marketing Manager bij Remia. “Daarom voorzien wij dit top Nederlandse exportproduct graag van onze sauzen.” De campagne loopt parallel aan de succes van de nieuwe single ‘Can’t Stop Me ’ van Afrojack & Shermanology. Het is dan ook geen toeval dat het nummer onderdeel is van de ‘Altijd een Feest’ commercial.

Remia zal de komende maanden de commercial doorvertalen naar haar online omgeving. “Wij bouwen structureel aan de verbinding met onze fans op Facebook, dus ook daar zullen we ze gaan verrassen met social media activiteiten die aanhaken op deze nieuwe campagne.” Het zou zomaar kunnen dat Remia nog prijzen gaat weggeven waarbij Afrojack, of een van de locaties waar hij draait, een rol spelen. “Zoals gezegd, we verrassen onze fans graag!”, aldus Martijn Sonneveldt.

Remia commercial met Afrojack

The ‘making of’
De commercial gaat 16 mei On Air en zal ondersteund worden door de ‘making of’ die de 15e op het Youtube kanaal van Remia zijn première krijgt. In die ‘making of’, krijgen de fans van Remia en Afrojack een kijkje achter de schermen van de opnames.