Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Remia wint Frank Hauwert Trofee 2013

Publicatiedatum: maandag 24 juni 2013

De Customer Service afdeling van Remia is tijdens het Exportbinnendienst Event 2013 op 20 juni onderscheiden met de Frank Hauwert Trofee 2013.

Aanpakken en doen wat je belooft

De customer service afdeling van sauzen- en dressingfabrikant Remia C.V. is zeer all-round en heeft veel exportervaring. Op de afdeling heerst een cultuur van  aanpakken en doen wat je belooft. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoge klanttevredenheid. De afgelopen jaren is met succes veel geïnvesteerd  in de verdere professionalisering van de afdeling waardoor de productiviteit flink is toegenomen. Customer Service heeft tevens een belangrijke rol gespeeld in de vlekkeloze integratie van Gouda’s Glorie Sauzen na de overname eind 2011.

Bart Jan Koopman, Directeur Fenedex zegt, over de winnaar: “Met een relatief klein team van zeven mensen weet de Customer Service Afdeling van Remia een enorme prestatie neer te zetten. Zij wikkelen de exportorders voor klanten in honderd landen wereldwijd foutloos af en blijven zichzelf constant verbeteren en ontwikkelen. Remia is als familie bedrijf eigenlijk een mini-multinational. Ook in economisch moeilijke tijden weet het bedrijf nog te groeien vooral dankzij de export!”

De Frank Hauwert Trofee

De Trofee is dit jaar voor de zesde maal toegekend en wordt jaarlijks uitgereikt door exportorganisatie Fenedex. Fenedex wil met deze verkiezing de belangrijke rol van de exportbinnendienst centraal stellen. De prijs is vernoemd naar initiatiefnemer en voormalig Fenedex directeur Frank Hauwert. Gedurende zijn lange en rijke dienstverband heeft hij zich onder andere altijd een warm pleitbezorger getoond van de verdere professionalisering en emancipatie van de exportbinnendienst.