Other Remia websites
Remia, altijd een feest!

Over Remia

Remia, smaakmaker sinds 1925

Remia

Remia is als toonaangevende producent van sauzen en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee we anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten, foodservice en industriële afnemers.

Marktsegmenten

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, is er binnen Remia onderscheid gemaakt tussen vier marktsegmenten, namelijk: Retail, Foodservice, Industrie en Internationaal.

Retail

Binnen Remia Retail wordt er gewerkt aan producten die terug te vinden zijn in de Nederlandse supermarkten. Meer informatie over onze retailproducten, is te vinden op deze website (www.remia.nl).

Foodservice

Remia Foodservice is dé partner en leverancier voor de professionele Remia gebruiker in de foodservice in Nederland. Zie ook www.remiafoodservice.nl.

Industrie

Remia Industrie is gecertificeerd leverancier van ingrediënten en verpakkingen. De industriële afnemer kan terecht op www.remiaindustrie.nl.

Export

Remia Export houdt zich bezig met het exporteren van onze producten naar het buitenland. De Engelstalige website is te vinden op www.remia.com.

Zie ook