Other Remia websites
Remia, altijd een feest!

Fritessaus van Remia.
De Enige Echte.

Zonder Remia bestond er geen Fritessaus. Of je nu graag een Frietje Mèt eet of een Patatje Mèt, de Fritessaus van Remia maakt het echt af!

Maar wat is Fritessaus nou eigenlijk? Eigenlijk is het een mayonaiseachtige saus met slechts 25-35% olie. Het basis productieproces bestaat uit het vermengen van plantaardige olie in water. Hoe we vervolgens de karakteristieke smaak van “De Enige Echte” bereiken, dat blijft natuurlijk geheim!

“De Enige Echte” van Remia is verkrijgbaar in

verschillende verpakkingen, zo is er voor iedereen keus!

Sinds Remia de fritessaus heeft uitgevonden, is het niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken.

Ook bij de cafetaria bij jou in de buurt zijn ze gek op Remia Fritessaus. En je vindt ons natuurlijk ook op Facebook. Kom ook eens langs! We houden je daar van alles op de hoogte!

“De Enige Echte” is ook echt
de lekkerste!

Remia Fritessaus Classic is wederom als Lekkerste Getest! Vorig jaar mochten we ons al ‘De Enige Echte’ in Nederland noemen. Dit jaar scoort de Fritessaus Classic weer het beste op smaak, en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.

Hoe wordt het onderzoek uitgevoerd?

Mobiel Centre Marktonderzoek heeft een Fritessaus producttest uitgevoerd. Er zijn in totaal tien verschillende soorten Fritessaus, zowel uit de supermarkt als uit de horeca, aan testpersonen voorgelegd.

Fritessaus Classic van Remia is wederom Als Lekkerste Getest!

Mobiel Centre Marktonderzoek heeft op drie test locaties, verspreid over heel Nederland, voorbijgangers benaderd met de vraag mee te werken aan het Fritessaus smaakonderzoek. De voorbijgangers zijn nauwkeurig geselecteerd: mannen en vrouwen tussen de 18 en 60 jaar zijn ondervraagd.

De testpersonen kregen elk twee varianten fritessaus aangeboden, natuurlijk op een frietje. De test werd als zogenaamde ‘blinde test’ uitgevoerd: zowel de testpersonen als het onderzoeksbureau waren niet op de hoogte welke soort fritessaus op het te proeven frietje zat. Na het proeven hebben alle testpersonen een vragenlijst ingevuld over de smaak van de fritessaus. Elke saus is beoordeeld op kleur, geur, smaak, zoetheid, zuurte, dikte, grofheid en romigheid.

Bij Remia zijn we erg blij met de uitkomst van het onderzoek: Remia Fritessaus Classic scoort op smaak het allerhoogst! We kunnen ons weer met recht “De Enige Echte” van Nederland noemen en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

Het verhaal van Remia...

Bekijk alle Remia Fritessaus producten