Other Remia websites
Remia, altijd een feest!

Bewust Genieten

Bewust Genieten
Terug
  • 100% smaak
  • Minder vet dan fritessaus en mayonaise
  • Perfect te doseren
  • Past in een bewust leefpatroon

Lekker én verantwoord
genieten doe je met Remia

Met Remia kun je dagelijks genieten van je favoriete mayo en fritessaus én verantwoord om blijven gaan met je gezondheid. Zo bevat Remia Friteslijn slechts 5% vet, maar wel met die volle smaak die je van Remia gewend bent. Maak hier kennis met de bewuste sauzen van Remia:

Verbeterde receptuur!

< >
anti-lekdop

Perfect doseren

Bij verantwoord genieten hoort verantwoord doseren.
Friteslijn en Mayolijn Light zijn verkrijgbaar in een handige nieuwe knijptube met een anti-lekdop voor extra doseergemak. Het concept is bekend uit de horeca en is speciaal ontworpen om goed en makkelijk te kunnen doseren.

bewuste-keuze

Het Vinkje: Geniet bewust van Remia

Bewust boodschappen doen wordt steeds makkelijker. Het Vinkje (ook bekend als het ‘Ik Kies Bewust’ logo) helpt de consument in de supermarkt gemakkelijk te kiezen voor producten met minder zout, suiker of verzadigd vet. Het groene Vinkje staat voor een gezondere keuze binnen de basisproducten van de Schijf van Vijf. Het blauwe Vinkje maakt in één oogopslag duidelijk welke producten die niet tot de basisvoeding behoren – snacks, dranken en sauzen –binnen hun productgroep een bewuste keuze zijn en dus minder verzadigd vet, suiker en zout bevatten (bron: www.hetvinkje.nl).

Om een Vinkje op een verpakking te mogen plaatsen, moet het product aan strenge criteria voldoen gebaseerd op nationale en internationale voedingsrichtlijnen. Gelukkig kan je dagelijks genieten van steeds meer producten van Remia met het Vinkje. Zo bevat Friteslijn maar 5% vet, maar wel 100% smaak en is Mayolijn Light met slechts 9% vet met recht de mayo die mag! Lekker én verantwoord genieten doe je dus met Remia!

bewuste producten van Remia