Begin met zelf saus maken

Zo maak je zelf de lekkerste saus bij ieder gerecht

Zelf saus maken in een handomdraai? Met Remia Cuisine Basissaus heb je altijd een recept voor succes. Voeg zelf verse ingrediënten toe aan de romige basissaus en creëer je eigen, persoonlijke culinaire hoogstandjes.

De basissauzen van Remia zijn heerlijk romig van smaak, 100% plantaardig en vrij van allergenen. Daardoor zijn deze sauzen geschikt voor iedereen!

Laat je inspireren met deze 8 heerlijke recepten voor je eigen, zelfgemaakte saus.

Knoflook

Recepten voor saus
met Remia Cuisine Basissaus Wit

Champignons

Recepten voor saus
met Remia Cuisine Basissaus Bruin

Ontdek het geheim van een goede basis

Met een goede basissaus kan je saus niet mislukken. Combineer met verse ingrediënten en geef elk gerecht je eigen, persoonlijke touch.

Zo maak je romige kaassaus, champignonsaus of vissaus met witte basissaus. Bruine basissaus is ideaal voor pepersaus, stroganoffsaus of jachtsaus. Tip: Je kunt Remia Basissaus ook zo bij een gerecht gebruiken.

Peper

Inspiratie voor je eigen culinaire sauzen recepten

Je bent op zoek naar een lekker en makkelijk recept om zelf te saus maken bij bijvoorbeeld vlees, vis of rijst. Of je wilt eens iets anders dan spaghetti carbonara. Hier vind je 8 recepten voor saus om direct mee aan de slag te gaan. Geen bloem of kookroom nodig!

Of laat je eigen creativiteit de vrije loop. Met Remia Cuisine Basissaus begin je in elk geval al goed!

Ben je juist op zoek naar meer gemak voor specifieke sauzen zoals satésaus of bbq saus? Dan is er natuurlijk ook nog altijd het uitgebreide assortiment aan sauzen van Remia, die je zo op tafel kunt zetten.

Want wat je ook maakt, met Remia wordt iedere maaltijd gegarandeerd een feest!

Paprika

Tips voor een goede saus:

  • Kies de juiste basissaus (bruin of wit) voor het gewenste effect.
  • Bruin is ideaal voor stevige sauzen, zoals pepersaus, stroganoffsaus of jachtsaus.
  • Gebruik wit voor romige sauzen zoals champignonsaus, kaassaus en saus voor vis.
  • Verwarm de saus kort.
  • Voeg extra Ingrediënten toe als sjalotjes, peper en knoflook voor je eigen twist.
  • Gebruik smaken als champignons, truffels, kerrie of tomatenpuree om je saus zijn eigen karakter te geven.
Ui
Tijm en kerrie
Teentje knoflook
Basissauzen