Other Remia websites
Verkooppunten
Remia - Sauzen, dressings en vetten - Een familiebedrijf sinds 1925

Als lekkerste getest

Om de allerlekkerste sauzen te maken, testen wij onze producten altijd in onafhankelijke blinde smaaktesten. Deze Remia sauzen zijn als lekkerste getest in onafhankelijke smaaktests van Mobiel Centre en de Consumentenbond. Daarnaast kunnen we met trots melden dat Remia alle sauzen 100% klimaatneutraal bereidt.

Fritessaus Classic

De lekkerste Fritessaus

De Remia Fritessaus Classic is als lekkerste getest in onafhankelijk onderzoek door Mobiel Centre in 2017. Of je nu een Friet Mét of Patat Mét eet, met de Enige Echte Fritessaus maak je het helemaal af.

Mayonaise

De lekkerste Mayonaise

Remia Mayonaise is in onderzoek van Essensor in 2020 als lekkerste getest. Deze Mayonaise heeft een unieke smaak, is fris én romig, en smaakt heerlijk bij allerlei gerechten.

Tomaten Ketchup

Als lekkerste getest!*

Ben je een echte Ketchup fan? Probeer dan nu Remia Tomaten ketchup. Onze Tomaten ketchup is als lekkerste getest ten opzichte van 13 andere tomatenketchups onder 600 consumenten (*Mobiel Centre, juli 2017). En in de test van de Consumentenbond is Remia Tomaten ketchup als beste getest (oktober 2018). Ervaar het zelf!

Curry Gewürz

De lekkerste Curry

Ben je een Curry liefhebber? Probeer dan nu de verbeterde Remia Curry Gewürz. Onze Curry is ten opzichte van alle andere Curry's getest en is als lekkerste Curry uit de smaaktest gekomen (Mobiel Centre, maart 2018). Geniet je mee?

Ook lekker voor het milieu

Remia produceert alle producten 100% klimaatneutraal. Dat is nog eens verantwoord genieten! Reden genoeg om Sjef Pouwermans weer een aantal mooie gerechten voor ons te laten bereiden.

100% Klimaatneutraal

Remia heeft er hard aan gewerkt om 100% klimaatneutraal te kunnen produceren. Al jaren zijn we bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Zo maken we steeds meer gebruik van duurzame grondstoffen en beperken we zoveel mogelijk de impact op het milieu, bijvoorbeeld door duurzame materialen te gebruiken en watergebruik te verminderen.

Dankzij deze inspanningen zijn we sinds 3 juli 2017 100% klimaatneutraal!