Other Remia websites
Remia, altijd een feest!

Nieuw: Remia Saus voor Ovenschotel

Publicatiedatum: maandag 01 oktober 2012

Remia Saus voor Ovenschotel Met Saus voor Ovenschotel doet Remia iets wat nieuw is voor Remia. Het is namelijk de basis voor een complete maaltijd, terwijl sauzen van Remia meestal de 'finishing touch' vormen.

Uiteraard zet Remia met de Ovenschotelsauzen wel in op lekker, makkelijk en snel. De snelheid zit hem in dit geval voornamelijk in de tijd die je zelf nodig hebt om de schotel voor te bereiden voordat deze de oven in kan. Met vers (voor)gesneden groenten en pasta of aardappelschijfjes duurt die voorbereiding slechts enkele minuten. Daarna kan de schotel zo de oven in. Die is vervolgens 35 tot 40 minuten bezig om de maaltijd helemaal af te maken. Dat levert mooi even wat tijd op die kan worden besteed aan het dekken van de tafel, of om gewoon even lekker te ontspannen. En dat is schaars tegenwoordig! Zo doet Remia waar het goed in is; ook van deze maaltijd weer een feestje maken.

De Remia Saus voor Ovenschotel is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, waarvan twee op basis van aardappelen en nog eens twee op basis van pasta.

De Remia Ovenschotels zijn complete maaltijden, in een handomdraai gemaakt en erg smakelijk!

Lees hier de bereidingswijze van de ovenschotel.

Hier zijn de ingrediënten en voedingswaarden van de ovenschotelsauzen te vinden.