Other Remia websites
Remia, altijd een feest!

Da' ya' think I'm sexy? De nieuwe commercial van Remia

Publicatiedatum: woensdag 03 juni 2015

De Britse rockzanger, Rod Stewart, bekend om zijn rauwe bluesy stem speelt samen met de succesvolle Nederlandse DJ Afrojack in de nieuwe commercial van Remia. Binnen het thema “The original, remixed” worden de vernieuwde feestsauzen van Remia geïntroduceerd en is de hitsong “Da’ ya’ think I’m sexy” van Rod Stewart door Afrojack geremixed.

Rockstar, geremixed

Remia is altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie op het schap, de vernieuwde feestsauzen zijn hier een goed voorbeeld van. De Remia feestsauzen passen perfect bij consumenten die wel houden van een feestje en met wie kan dat beter dan met DJ Afrojack. Aangezien Remia in 2012 al heeft samengewerkt met Afrojack was de link snel gelegd. Het idee werd geboren om de restyling van de feestsauzen te koppelen aan de remix van de hitsong van de befaamde feestganger, Rod Stewart.

Afrojack en Rod Stewart in de remix!

Beverly Hills Party

De hitsong “Da’ ya’ think I’m sexy” van Rod Stewart zit als een rode draad in de nieuwe feestsauzen commercial van Remia. Afrojack maakt zijn entree op een poolparty van een Beverly Hills mansion. Op de achtergrond speelt “Da’ ya’ think I’m sexy” en het feestje begint langzaam op gang te komen. Als het refrein ingezet wordt, zien we dat ook Rod Stewart aanwezig is op dit feest en hij wordt door de gastvrouw enthousiast ontvangen. Afrojack ontdekt de vernieuwde feestsauzen van Remia bij de barbecue en is blij verrast, hij kijkt om naar Rod Stewart en krijgt een idee! Wat Remia kan met de feestsauzen, kan Afrojack ook… Hij neemt plaats achter de draaitafel en maakt spontaan een remix van de hit “Da’ ya’ think I’m sexy”, een nieuwe hit is geboren! Rod Stewart danst mee op de beat.

Historie

Remia is als toonaangevende producent van sauzen en vetten al 90 jaar een belangrijke speler binnen de levensmiddelenbranche. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. De afgelopen jaren heeft Remia gewerkt met Gerard Joling, Herman den Blijker, Churandy Martina, Jan Kooijman en Sylvester Stallone. Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten, foodservice en industriële afnemers.

Feestsauzen

Al jaren zijn de feestsauzen van Remia een populaire verschijning bij de maaltijd van veel consumenten. De vernieuwde Remia feestsauzen hebben een volledig nieuw eigentijds design gekregen met een natuurlijke uitstraling. De knijptube is zeer gemakkelijk in gebruikt en bestaat voor 25% uit gerecycled PET. Het assortiment is uitgebreid met twee nieuwe smaken: Ravigotesaus en BBQ Mosterdsaus. De Ravigotesaus is een frisse saus gevuld met stukjes ui, augurk en kappertjes en de BBQ Mosterdsaus is een zoete mosterdsaus met baconsmaak. De hele serie sauzen is nu nog natuurlijker gemaakt en glutenvrij.