Terug naar overzicht
Zelf saus voor vis maken. Op zoek naar een bijzonder en lekker gerecht voor tijdens de feestdagen? Wat dacht je van zalm met Hollandse garnalen en vissaus? Met de Remia Basissaus maak je de saus voor zalm en garnalen in een handomdraai.
Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.
Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
Roer de gehakte dille, dragon en geraspte citroenschil door de saus.
Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
Garneer eventueel met wat verse dille.
Door:
Remia
Serveertip:
Heerlijk met gebakken zalm, Hollandse garnalen, wortel en aardappel.
1 Rode ui
1,5 Teen knoflook
2 Takjes dille
2 Takjes dragon
Citroenrasp
265 ml Remia Cuisine Basissaus Wit