Saus recept overzicht

Terug naar overzicht

Zelf rode wijnsaus maken

Recept met Basissaus Bruin

2-4 personen

Terug naar overzicht

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
Basissaus Bruin

Deel dit recept

Speciaal voor de feestdagen: Hertenbiefstuk met rode wijnsaus! Zo maak je de rode wijnsaus met de Remia Cuisine Basissaus Bruin en je eigen verse ingrediënten.

  1. Snipper de rode ui, en snijd de knoflook fijn.

  2. Fruit de rode ui en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.

  3. Voeg de bruine basissaus toe, zet het vuur laag en roer de saus door.

  4. Voeg daarna naar smaak de rode wijn toe.

  5. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.

  6. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.

Serveertip:
Heerlijk met hertenbiefstuk, haricots verts gerold in spek en aardappelpuree.

Door:

Ingrediënten saus

¼ Rode ui

½ Teen knoflook

30 ml Rode wijn

100 ml Remia Cuisine Basissaus Bruin