Saus recept overzicht

Terug naar overzicht

Zelf kaassaus maken

Recept met Basissaus Wit

2-4 personen

Terug naar overzicht

Gnocchi met broccoli, bloemkool en kaassaus
Basissaus Wit

Deel dit recept

Gemakkelijk en snel zelf een heerlijke kaassaus maken, met verse ingrediënten en de Remia Cuisine Basissaus Wit. Voeg zelf de gnocchi, broccoli en bloemkool toe.

  1. Verwarm de witte basissaus op lage temperatuur.

  2. Roer de geraspte Parmezaanse kaas door de saus en laat het smelten.

  3. Verwarm de saus ca. 2 minuten zonder het te laten koken.

  4. Roer door en serveer met het gerecht.

Serveertip:
Heerlijk met gnocchi, broccoli en bloemkool.

Door:

Ingrediënten saus

¼ Sjalot

½ Teen knoflook

70 gram geraspte Parmezaanse kaas

100 ml Remia Cuisine Basissaus Wit