Terug naar overzicht
Honing tijmsaus is heerlijk bij eendenborst en maak je snel een makkelijk als je de bruine basissaus van Remia Cuisine gebruikt. Zo maak je de saus.
Snipper de sjalot, rits de blaadjes van het takje tijm en snijd de knoflook fijn.
Fruit de sjalot en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden.
Voeg de bruine basissaus toe, zet het vuur laag en roer de saus door.
Voeg daarna een eetlepel honing toe.
Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.
Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.
Garneer met de gehakte tijm.
Serveertip:
Heerlijk met gebakken eendenborst en een salade van courgetti, venkel en geraspte citroenschil.
Door:
Remia
1 Sjalotje
1,5 Teen knoflook
2 Takjes tijm
2 el Honing
265 ml Remia Cuisine Basissaus Bruin