Saus recept overzicht

Terug naar overzicht

Zelf champignonsaus maken

Recept met Basissaus Wit

2-4 personen

Terug naar overzicht

Varkenshaas met champignonsaus
Basissaus Wit

Deel dit recept

Gemakkelijk en snel een heerlijke champignonsaus met verse ingrediënten en de Remia Cuisine Basissaus Wit voor bij een varkenshaasje.

  1. Fruit de sjalot en de gehakte knoflook in Remia Bakken en Braden en voeg de gesneden champignons toe.

  2. Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.

  3. Verwarm de saus ca. 2-3 minuten zonder het te laten koken.

  4. Roer het geheel even goed door en serveer met het gerecht.

  5. Garneer eventueel met wat gehakte peterselie.

Serveertip:
Heerlijk met een varkenshaasje, gebakken rode kool en bosui.

Door:

Ingrediënten saus

50 gram (Kastanje)champignons

¼ Sjalotje

½ Teen knoflook

100 ml Remia Cuisine Basissaus Wit